mrt 242015
 

Een verzameling van 30 prachtige iPhone 6 wallpapers. Deze top 30 iPhone 6 wallpapers zijn door onszelf samengesteld. Ze hebben allemaal een resolutie van 1080×1920, het formaat van de iPhone 6 Plus. Je kunt ze echter ook prima gebruiken met een normale iPhone 6. Er valt dan maar een heel klein randje van de afbeelding weg.

Naast dit artikel hebben we ook nog een categorie met losse iPhone 6 wallpapers in hoge resolutie. Ook zeer zeker de moeite waard om eens te bekijken. We stellen het zeer op prijs als jullie deze pagina zouden willen delen met je vrienden op Facebook, Google+ of Twitter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Posted by at 20:19

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)